W imieniu Fundacji CzaSami bardzo dziękujemy za wyróżnienie naszej działalności. Dwa lata naszej pracy to cenne i budujące doświadczenie. Dziękujemy, że zawsze mogliśmy liczyć na wsparcie przyjaciół, wolontariuszy, rodziców naszych podopiecznych, zaprzyjaźnionych stowarzyszeń, fundacji, firm, instytucji powiatowych i miejskich.
Dziękujemy panu Tomaszowi Gabrysiakowi Staroście Powiat Bolesławiecki – za zaufanie i każde dobre słowo, pani Laurze Słockiej dyrektorowi Powiatowy Zespół Szkół i Placówek Specjalnych w Bolesławcu – za ogrom wiedzy, którą się z nami dzieli, panu Cezary Czernatowicz dyrektorowi I Liceum Ogólnokształcące im. Władysława Broniewskiego w Bolesławcu – za przyjęcie naszej fundacji pod swój dach,
Miejskiemu Ośrodkowi Pomocy Społecznej w Bolesławcu – za wyjątkową współpracę i nominacje do dzisiejszego konkursu.
Szczególne podziękowania kierujemy do pani Katarzyny Zięby Naczelnika Wydziału Edukacji, Kultury i Sportu – za to, że uwierzyła w nas jako pierwsza.
Otrzymana dzisiaj nagroda jest dla nas niezwykle wyjątkowa, lecz najważniejsza nagrodą w naszej codziennej działalności zawsze był, jest i będzie – uśmiech niepełnosprawnego dziecka.
Dziękujemy.